Hírlevél

Nehogy lemaradjon, regisztráljon!

Szolgáltatásaink - Pályázatírás Takarékszövetkezeteknek

PÁLYÁZATÍRÁS

Tapasztalataink alapján a Takarékszövetkezetnek nincs kapacitása pályázatok figyelésére és készítésére. Ugyan sok pályázatíró jelentkezik, de legtöbb csak általános tanácsokat tud adni. Ha pályázatírót bíznak meg, akkor is rengeteg munkát jelent a pályázathoz szükséges anyagok és dokumentumok összegyűjtése.

Nap mint nap tapasztaljuk, hogy igény mutatkozik egy speciális szolgáltatásra a Takarék Akadémia részéről. Mi – és együttműködő partnereink – ismerjük a Takarékszövetkezetek szakmai fejlesztési elképzeléseit, lehetőségeit, képzési igényeiket. Így egy-egy pályázat összeállítása is lényegesen kevesebb energiát von el.

Ezekre alapozva egy új szolgáltatást kívánunk nyújtani:  

Speciális pályázati tanácsadást a Takarékszövetkezetek részére

A tanácsadás mellett természetesen vállaljuk pályázatok teljes körű elkészítését is.

Úgy gondoljuk, hogy specializálódott szakembereinkkel együttműködve egyrészt jobban ki tudják használni a pályázati forrásokat, másrészt célirányos munkával gyorsabban elkészülnek a pályázatok, s kevesebb munkatársukat fogja lekötni az anyagok előkészítése.

A szolgáltatást a Takarék Akadémia nagy tapasztalattal rendelkező pályázatírókkal együttműködve biztosítja Önöknek.

Bízunk benne, hogy új szolgáltatásunkkal hatékonyan tudjuk segíteni munkájukat!

Amennyiben érdeklődik a lehetőség iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve tekintse meg aktuális pályázati lehetőségeinket.