Hírlevél

Nehogy lemaradjon, regisztráljon!

Rólunk

Az Egyesület alapítói azért hozták létre és működtetik az Takarék Akadémiát, hogy elsődlegesen a Takarékszövetkezeti Integrációhoz tartozó pénzügyi intézmények és üzleti partnerek dolgozóit és  tisztségviselőit oktassa, képezze, fejlessze.

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy a Takarékszövetkezeti Integrációhoz tartozó hitelintézetek és üzleti partnereink professzionális belső szolgáltatójává váljunk.

Stratégiánk

A Takarék Akadémia egységes képzési- és fejlesztési rendszerében megfogalmazott stratégiánk: átlátható, mérhető és HR integrált képzések biztosítása az ország egész területén minden munkakörben.

Célkitűzéseink

Most és a jövőben is kifogástalan minőségű, a folyamatosan változó képzési igényekre választ adó képzésekkel és szolgáltatásokkal kívánjuk szolgálni a takarékszövetkezeteket. Alap-, és középfokú képzéseink, valamint a vezetőknek szánt mesterkurzusok indítása mellett tervezzük szemináriumok, fórumok, ügyfél-konferenciák szervezését és HR tanácsadás biztosítását.

Egy cég emberekből áll, s a termékek, amelyeket létrehoznak nem jobbak, mint maguk az emberek. Az alkalmazottak képzettsége meghatározza a vállalat profizmusát. A mindennapok legértékesebb kincse az emberi tudás lett. A szakmai ismereteken túl felértékelődött az emberismeret és az emberi értékrend. Éppen ezért olyan tudás megszerzését szeretnénk biztosítani, amellyel a résztvevő tudja követni azt a döbbenetes tempót, amelyet az újabb és újabb termékek piacra dobása jelent; akarja a hatékonyságot, hozza a minőséget, miközben meg kell értenie embertársát és meg kell felelnie a folyton változó elvárásoknak. Ezek az elvárások túlmutatnak az eddigi gyakorlaton, mivel az öngondoskodás formáinak megismerését, ügyfeleink szolgálatába állítását jelentik.

A pénzpiaci versenyfutást az nyeri, aki felismeri komplex pénzügyi képzés mindennapi fontosságát; elsajátítja azokat a kompetenciákat, melyek a siker nélkülözhetetlen feltételei.

A szemléletváltás az értéket teremtő munkavégzéshez elengedhetetlen. Felkészült csapatunk ehhez olyan eszközöket, módszereket és gyakorlatokat kínál, amelyek segítik az önálló tevékenységet folytató, önállóan tanuló, belső motivációval rendelkező, önmagát menedzselni tudó emberré válást.